Kiinnitystarvikkeet

Kiinnitystarvikkeet

Ehkä Suomen laajin valikoima pulttia, ruuvia, mutteria, aluslevyä, yms.

Kiila-ankkurit, lyöntiankkurit, proput, naulatulpat, betoniruuvit, kierretangot, naulat, sinkilät, niitit, massat, yms..

Kaikki nousut, milliset, tuumaiset, hienot, trapetsit, vasenkätiset, jopa paljon puhuttu venäläinen pystykierre saattaa löytyä.

Kaikki materiaalit, ZN-sähkösinkitty, HZN-kuumasinkitty, A2-ruostumaton, A4-haponkestävä, musta, Delta, Dacro, Ruspert, alumiini, polyamidi, kuumankestävä, titaani, yms..

Erikoismateriaalit suoraan tehtaalta: 1.4529 HCR A8 CRC v, 1.4410 superduplex D8 CRC V, 1.4462 Duplex D6 CRC IV, 1.4571 A5 CRC III.

Erikoistuotteet

1.4529 –

Käyttökohteet mm. tunnelirakentaminen, uimahallit ja kylpylät, laivarakentaminen, paineastiat, kemianteollisuus.

1.4462 –

Ruostumattomassa duplex-teräksessä yhdistyy monia ferriittisten ja austeniitisten terästen etuja. Sen hyvä korroosionkestävyys tulee esiin olosuhteissa, joihin tavallinen ruostumaton teräs ei sovellu. Duplex-rakenne on lujaa ja kestää hyvin mm. jännityskorroosiomurtumia, lisäksi sen hitsattavuusominaisuudet ovat hyvät.
Käyttökohteet mm. kemianteollisuus, öljy- ja bensiiniteollisuus, meriveden käsittely laitokset, selluloosa- ja paperiteollisuuden paineastiat, siltojen osat, säiliöt, lämmönsiirtimet, vedenlämmittimet sekä öljynporauslauttojen palomuurit ja paineseinät
Olemme PETZL PROPOINT jälleenmyyjäliike. Tämä tarkoittaa sitä että meiltä saat tuotteet putoamisenestoon ja -suojaukseen.

Turvallisuuteen liittyy olennaisena osana myös koulutus. Koulutus auttaa työntekijää suoriutumaan työtehtävistään turvallisemmin ja tehokkaammin sekä käyttämään suojaimia oikein ja olosuhteiden vaatimalla tavalla. Samalla koulutus auttaa työnantajaa huolehtimaan lakisääteisistä velvoitteistaan. Koulutuksia voidaan räätälöidä myös yritysten omien erityistarpeiden mukaan. Koulutuksesta vastaa PETZL maahantuoja, VANDERNET.

Tuotemerkit

Siirry sivun alkuun