Liukkosen Pultti Oy

Palkittu perheyritys

Liukkosen Pultti Oy

Liukkosen Pultti Oy on 1962 perustettu lahtelainen perheyritys. Liiketoimintaa pyöritetään jo kolmannessa polvessa. Vuoden 2022 alusta Liukkosen Pultti on kuulunut Tools Finland konserniin. Toimialaamme on työkalujen ja kiinnitystarvikkeiden myyminen ja maahantuonti.

1200m2 myymälämme sijaitsee Lahden Saksalassa, Lotilan teollisuusalueella. Valikoimamme on asiakaspalautteiden mukaan ”uskomattoman laaja” ja myymälästämme löytyy yli 35 000 nimikettä heti matkaan. Myymälähenkilökuntaa meillä on 11 henkeä ja 5 autoa kuljettaa tavaraa asiakkaille ympäri maakuntaa, 5 päivää viikossa.

Yrityksemme on palkittu useasti mm. Kauppalehden Menestyjät, Päijät-Hämeen Vuoden Yrittäjä, Kaupungin paras asiakaspalvelu, ym. listasijoituksilla ja titteleillä. Meille ovat tervetulleita kaikenkokoiset yritykset ja yksityisasiakkaat. Palvelemme paikan päällä myymälässä, hyllytyspalveluin, sekä kuljettamalla tilauksia suoraan työmaille.

Vastoin taloustilanteen nykyistä trendiä pienentää varastoarvoja, me päinvastoin kasvatamme valikoimaa ja varastoa voidaksemme vastata asiakkaiden tarpeisiin nopeasti. Emme kuulu mihinkään ketjuun, vaan meillä päätetään asioista itse. Mukaudumme siis joustavasti asiakkaidemme tarpeisiin ja pyrimme olemaan asiakkaillemme luotettava, nopea ja varma toimittaja. Ja etenkin ihminen ihmiselle.

Valikoimastamme löytyvät kiinnitystarvikkeet, kemikaalit, työsuojaimet, vaatteet, kengät, hitsauslisäaineet-, kaasut ja tarvikkeet, naulaustekniikka, käsityökalut, sähkötyökalut, paineilmatyökalut, pakkaustarvikkeet ja lähes kaikki muukin mitä kuvitella saattaa.

Se mitä ei ole, se hommataan!

0  M€
varastoarvo
< 0
myytävää nimikettä
n.  0
tavarantoimittajaa
0
työntekijää

Miksi valita Liukkosen Pultti?

  • Emme kuulu mihinkään ketjuun, joten voimme myydä mitä tahansa, ilman että tarvii pääkonttorilta kysyä lupaa.
  • Valikoimamme on uskomattoman laaja. Todennäköisesti löydät ratkaisun ja tuotteen tilanteeseesi heti, eikä tarvi ajella ympäri kaupunkia jokaisessa liikkeessä.
  • Olemme edullinen. Olemme maahantuova yritys, ja välikäsiä on vähän, joten tuotteiden kustannukset pysyvät maltillisina, ja loppukäyttäjä säästä selvää rahaa. Itsenäisenä yksikkönä emme myöskään maksa mitään komissioita, tai varastointikuluja mihinkään keskusvarastoon tai pääkonttoriin, joten voimme hinnoitella tuotteemme erittäin asiakaslähtöisesti. Pyrimme siihen, että joka kaupassa olisi 2 tyytyväistä osapuolta, myyjä ja asiakas.
  • Olemme nopea. 5 autoa kuljettaa tavaraa 5 päivää viikossa ympäri Päijät-Hämettä. Tilaa ja kokeile! Tavarasi saattavat olla sinulla jo ennenkuin ehdit luurin laskea.
  • Lue lisää syitä asiakkaidemme jättämistä palautteista Asiakaskokemukset-sivulta.

Toimintakertomus

”Reikään kuin reikään” oli 1960 – luvulla on perustetun Liukkosen Pultin tunnuslause aikoinaan, nykyään se on ”JÄYKKÄ MUTTA ASIALLINEN PALVELU”, joka sopii meille erityisen hyvin!

Yrityksen perusti August Liukkonen vuonna 1962 ja 70-luvulla suoritetun sukupolvenvaihdoksen myötä yritykseen mukaan tulivat pojat, neljä veljestä; Kauno, Eero, Matti ja Heikki. Kolmannen sukupolvenvaihdoksen aika koitti jälleen 2003 vuoden lopulla, jonka jälkeen yrityksen perinteitä jatkavat Niko ja Jari Liukkonen serkkunsa Aki Sihvosen kanssa. Tänä päivänä yrityksessä työskentelee yhteensä 12 henkilöä..

Toiminnan alussa keskityttiin pääosin pultti- ja mutterikauppaan, vuosien saatossa tuoteryhmiä on laajennettu kattavaan valikoimaan työkaluja, kiinnitystarvikkeita, sekä muita rakennus- ja metallialan tarvikkeita. Tuoteryhmien laadukkuuden ja toimituksien takeena ovat hyvät tavarantoimittajat ja oma maahantuonti. Lisäksi olemme Woikosken kaasujen jälleenmyyjä vuodesta 2012 alkaen.

Aikanaan liike sijaitsi Sopenkorvessa vakiinnuttaen asiakaskuntaansa siellä ja vuonna 1989 muutettiin Saksalaan Lotilan teollisuusalueelle. Liiketilaa on nykyään 750m2 ja tuotenimikkeitä n. 35 000.

Suurimpia asiakasryhmiä ovat mm. rakennus-, metalli- ja puusepänteollisuus, sekä korjaamot, asennus- ja huoltoyksiköt. Esimerkkinä voidaan mainita, että maailman suurin puusilta on rakennettu Liukkosen Pultin ruuveilla. Pelastuksen ongelmiinsa ovat löytäneet myös monet Amerikan-autoilijat ja moottoripyöräharrastajat, valikoimista löytyy paljon erikoisempiakin kierrekokoja ja ruuvi-materiaaleja. Hinta/laatusuhde on erittäin kohdallaan ja palveluhenkisyys ja tunnelma on sopuisan rento tulla sitten puku päällä palaverista tai suoraan putkasta.

Tervetuloa tutustumaan ”Jäykkään mutta asialliseen palveluun!”

Tunnustuksia

Siirry sivun alkuun