Palvelut

Kuljetuspalvelu

Firman autot suhaavat ympäri Lahtea ja Päijät-Hämettä joka arkipäivä 7:00-17:00.

Viidellä autolla toimituksemme toimivat todella nopeasti, melko varmasti muita toimittajia tehokkaammin.

Emme veloita kuljetuspalvelusta mitään. Tämä kuuluu vakiopalveluihimme, vaikka se onkin jäykkää. Mutta myös asiallista!

Soita ja tilaa heti: 03-874 080.

Kuljetuspalvelut

Palokatkokoulutus

Palokatkotyöt tulivat luvanvaraisiksi 07/2013. Koulutukseen osallistuneet saavat palokatkosertifikaatin.

Koulutusohjelma:
Tuotteiden esittely, käyttö ja koulutus. Läpiviennit, palo-ovet, ikkunat ja eristys. Koulutus CE – hyväksyttyihin paloeristystöihin. Henkilökohtainen kurssitodistus ja sertifikaatti.

Koulutus pidetään Liukkosen Pultin tiloissa, tai asiakkaan omalla työmaalla. Koulutus on maksuton ja kestää n. 90min.

Putoamissuojaimien määräaikaistarkistus​

Putoamissuojainten määräaikaistarkastus

Liukkosen Pultti Oy on valtuutettu putoamissuojaimien määräaikaistarkastaja. Otamme maksua vastaa tarkastustehtäviä. Lista maahantuojista, joiden tuotteita voimme tarkastaa, löytyy sivun alalaidasta.

Säännöllisessä ammattikäytössä turvaköydet, valjaat ja välineet on tarkastutettava ammattilaisella säännöllisesti 12 kuukauden välein, alkaen tuotteiden ensimmäisestä käytöstä.

Kun hankit putoamissuojaimen, sinun tulee täyttää tuotteen alkuperäisessä käyttöohjeessa oleva hankintataulukko: tuote, valmistusnumero, valmistusvuosi, ensimmäinen käyttöpäivä, ostospäivä, käyttäjän nimi.

Putoamissuojainta on käytettävä mikäli vapaa putoamismatka ylittää kaksi metriä. Alueella, jossa putoamisvaara on aina käytettävä turvavaljaita.

Lainsäädännön mukaan (henkilösuojadirektiivi 89/686/ETY) työnantajan on varmistuttava putoamissuojainten asianmukaisesta toimintakunnosta. Tämän vuoksi niille on tehtävä määräaikavälein tarkastuksia, vähintään kerran vuodessa.

Tarkastajillamme on valtuudet suorittaa määräaikaistarkastukset lähes kaikkiin myynnissä oleviin putoamissuojamerkkeihin. Suoritamme myös Ensto:n sekä Mäkelän Takomon valmistamien pylväskenkien määräaikatarkastukset.

Tarkastettavien tuotteiden tulisi olla puhtaita ja kuivia (pesu 30 astetta.)

Koulutukset

Koulutusalueet:

  • Kattotyöskentely
  • Teollisuustyöskentely
  • Säiliötyöskentely
  • Mastotyöskentely
  • Köysityöskentely
  • Pylvästyöskentely
  • Pelastaminen
Koulutuskuva

Peruskoulutukset

Kaikissa peruskoulutuksissa käydään läpi suojaimien oikea ja turvallinen käyttö sekä putoamisen pysäyttävien ja putoamisen estävien järjestelmien erot. Myös työn tehostamiseen ja työergonomiaan kiinnitetään huomiota

Syventävät koulutukset

Syventävissä koulutuksissa perehdytään monipuolisempiin tekniikoihin, joiden ansiosta työskentely tehostuu ja työntekijä voi tehdä haastavampia työtehtäviä. Koulutettavilla tulee olla peruskoulutus suoritettuna.

Pelastaminen

Kaikissa koulutuksissa käsitellään pelastamisen ja pelastautumisen perusperiaatteita. Putoamissuojaimia käyttävät työntekijät työskentelevät kuitekin sellaisissa olosuhteissa, joissa voidaan tarvita nopeaa ja tehokasta pelastamistaitoa. Tästä syystä suosittelemme myös Vandernetin tarjoaamaa koulutusta, jossa keskitytään pelkästään pelastamisen harjoitteluun.

Mikäli asia koskee juuri teidän yritystänne, ota reilusti yhteyttä ja sovitaan koulutus.

Siirry sivun alkuun