Asiakastyytyväisyys

Kehitämme jatkuvasti palveluamme saamamme palautteiden mukaan. Kerro lyhyesti lomakkeella kokemuksistasi Liukkosen Pultin palveluista, tuotteista tai kokemuksistasi.

Arvostamme asiakaspalautettasi suuresti.

Kysely

  1. Laatu ja luotettavuus

  Tavoitteemme on palvella asiakasta luotettavasti. Pyrimme hoitamaan asiat luvatussa aikataulussa, suosittelemaan tarpeisiinne sopivia tuotteita ja tarjoamaan aidosti toimivia ratkaisuja. Pyrimme toimituksissamme ja palveluissamme tasaiseen laatuun ja varmuuteen. Tavoitteenamme on lunastaa lupaamamme palvelutaso, yrityksenne tarpeet huomioiden.

  2. Tuotteiden hinta-laatusuhde

  Tavoitteemme on tarjota kilpailukykyinen hintataso tuotteillemme: laadukkaat ja edulliset ratkaisut asiakkaan jokaiseen tarpeeseen.

  3. Hyllytyspalvelut

  Pyrimme huolehtimaan asiakkaan kohteessa menekkitavaroiden riittävistä hyllysaldoista, sekä hyllytyspisteen siisteydestä, käymällä säntillisesti, sovituin välein. Pyrimme olemaan luotettava osa asiakkaamme toimintaa ja reagoimaan nopeasti kulutukseen. Emme tuo tavaraa liikaa, emmekä liian vähän – vaan nimenomaan oikean määrän.

  4. Arvostelu (1-5 tähteä)

  Arvostele palvelumme:

  5. Lyhyt kuvaus (pakollinen)

  6. Kehitys

  Pyrimme kehittämään toimintaamme asiakkailta saamiemme palautteiden mukaan. Mitä palveluistamme puuttuu tai miten voisimme palvella yritystänne vielä kokonaisvaltaisemmin?

  Siirry sivun alkuun