Kysy tuotetta Sähköposti tai puhelin Nimi tai yritys  

Meiltä nyt myös
1.4529 –
Käyttökohteet mm. tunnelirakentaminen, uimahallit ja kylpylät, laivarakentaminen, paineastiat, kemianteollisuus.

1.4462 –
1.4462 ruostumattomassa duplex-teräksessä yhdistyy monia ferriittisten ja austeniitisten terästen etuja. Sen hyvä korroosionkestävyys tulee esiin olosuhteissa, joihin tavallinen ruostumaton teräs ei sovellu. Duplex-rakenne on lujaa ja kestää hyvin mm. jännityskorroosiomurtumia, lisäksi sen hitsattavuusominaisuudet ovat hyvät.
Käyttökohteet mm. kemianteollisuus, öljy- ja bensiiniteollisuus, meriveden käsittely laitokset, selluloosa- ja paperiteollisuuden paineastiat, siltojen osat, säiliöt, lämmönsiirtimet, vedenlämmittimet sekä öljynporauslauttojen palomuurit ja paineseinät


Olemme PETZL PROPOINT jälleenmyyjäliike. Tämä tarkoittaa sitä että meiltä saat tuotteet putoamisenestoon ja -suojaukseen.


Turvallisuuteen liittyy olennaisena osana myös koulutus. Koulutus auttaa työntekijää suoriutumaan työtehtävistään turvallisemmin ja tehokkaammin sekä käyttämään suojaimia oikein ja olosuhteiden vaatimalla tavalla. Samalla koulutus auttaa työnantajaa huolehtimaan lakisääteisistä velvoitteistaan. Koulutuksia voidaan räätälöidä myös yritysten omien erityistarpeiden mukaan. Koulutuksesta vastaa PETZL maahantuoja, VANDERNET.
 

Peruskoulutukset

Kaikissa peruskoulutuksissa käydään läpi suojaimien oikea ja turvallinen käyttö sekä putoamisen pysäyttävien ja putoamisen estävien järjestelmien erot. Myös työn tehostamiseen ja työergonomiaan kiinnitetään huomiota

Syventävät koulutukset

Syventävissä koulutuksissa perehdytään monipuolisempiin tekniikoihin, joiden ansiosta työskentely tehostuu ja työntekijä voi tehdä haastavampia työtehtäviä.
Koulutettavilla tulee olla peruskoulutus suoritettuna.

Pelastaminen

Kaikissa koulutuksissa käsitellään pelastamisen ja pelastautumisen perusperiaatteita. Putoamissuojaimia käyttävät työntekijät työskentelevät kuitekin sellaisissa olosuhteissa, joissa voidaan tarvita nopeaa ja tehokasta pelastamistaitoa. Tästä syystä suosittelemme myös Vandernetin tarjoaamaa koulutusta, jossa keskitytään pelkästään pelastamisen harjoitteluun.

Mikäsli asia koskee juuri teidän yritystänne, ota reilusti yhteyttä ja sovitaan koulutus.

Koulutusalueet:

KATTOTYÖSKENTELY
TEOLLISUUSTYÖSKENTELY
SÄILIÖTYÖSKENTELY
MASTOTYÖSKENTELY
KÖYSITYÖSKENTELY
PYLVÄSTYÖSKENTELY
PELASTAMINEN