Kysy tuotetta Sähköposti tai puhelin Nimi tai yritys  

Toimintakertomus

"Reikään kuin reikään" oli 1960 - luvulla on perustetun Liukkosen Pultin tunnuslause aikoinaan, nykyään se on "JÄYKKÄ MUTTA ASIALLINEN PALVELU", joka sopii meille erityisen hyvin!

Yrityksen perusti August Liukkonen vuonna 1962 ja 70-luvulla suoritetun sukupolvenvaihdoksen myötä yritykseen mukaan tulivat pojat, neljä veljestä; Kauno, Eero, Matti ja Heikki. Kolmannen sukupolvenvaihdoksen aika koitti jälleen 2003 vuoden lopulla, jonka jälkeen yrityksen perinteitä jatkavat Niko ja Jari Liukkonen serkkunsa Aki Sihvosen kanssa. Tänä päivänä yrityksessä työskentelee yhteensä 10 henkilöä..

Toiminnan alussa keskityttiin pääosin pultti- ja mutterikauppaan, vuosien saatossa tuoteryhmiä on laajennettu kattavaan valikoimaan työkaluja, kiinnitystarvikkeita, sekä muita rakennus- ja metallialan tarvikkeita. Tuoteryhmien laadukkuuden ja toimituksien takeena ovat hyvät tavarantoimittajat ja oma maahantuonti. Lisäksi olemme Woikosken kaasujen jälleenmyyjä vuodesta 2012 alkaen.

Aikanaan liike sijaitsi Sopenkorvessa vakiinnuttaen asiakaskuntaansa siellä ja vuonna 1989 muutettiin Saksalaan Lotilan teollisuusalueelle. Liiketilaa on nykyään 750m2 ja tuotenimikkeitä n.35 000.

Suurimpia asiakasryhmiä ovat mm. rakennus-, metalli- ja puusepänteollisuus, sekä korjaamot, asennus- ja huoltoyksiköt. Esimerkkinä voidaan mainita, että maailman suurin puusilta on rakennettu Liukkosen Pultin ruuveilla. Pelastuksen ongelmiinsa ovat löytäneet myös monet Amerikan-autoilijat ja moottoripyöräharrastajat, valikoimista löytyy paljon erikoisempiakin kierrekokoja ja ruuvi-materiaaleja. Hinta/laatusuhde on erittäin kohdallaan ja palveluhenkisyys ja tunnelma on sopuisan rento tulla sitten puku päällä palaverista tai suoraan putkasta.

Tervetuloa tutustumaan "Jäykkään mutta asialliseen palveluun!"