Kysy tuotetta Sähköposti tai puhelin Nimi tai yritys  

Putoamissuojaimien määräaikaistarkistus
 
Liukkosen Pultti Oy on valtuutettu putoamissuojaimien määräaikaistarkastaja. Otamme maksua vastaa tarkastustehtäviä. Lista maahantuojista, joiden tuotteita voimme tarkastaa löytyy sivun alalaidasta.
Säännöllisessä ammattikäytössä tuurvaköydet, valjaat ja välineet on tarkastutettava ammattilaisella säännöllisesti 12 kuukauden välein alkaen tuotteiden ensimmäisestä käytöstä.
 
Kun hankit putoamissuojaimen, sinun tulee täyttää tuotteetn alkuperäisessä käyttöohjeessa oleva hankintataulukko: Tuote, valmistusnumero, valmistusvuosi, ensimmäinen käyttöpäivä, ostospäivä, käyttäjän nimi.
 
Putoamissuojainta on käytettävä mikäli vapaa putoamismatka ylittää kaksi metriä.
Alueella, jossa putoamisvaara on aina käytettävä turvavaljaita.
 
Lainsäädännön mukaan (henkilösuojadirektiivi 89/686/ETY) työnantajan on varmistuttava putoamissuojainten asianmukaisesta toimintakunnosta. Tämän vuoksi niille on tehtävä määräaikavälein tarkastuksia, vähintään kerran vuodessa.
 
Tarkastajillamme on valtuudet suorittaa määräaikaistarkastukset lähes kaikkiin myynnissä oleviin putoamissuojamerkkeihin. Suoritamme myös Ensto:n sekä Mäkelän Takomon valmistamien pylväskenkien määräaikatarkastukset.
 
Tarkastettavien tuotteiden tulisi olla puhtaita ja kuivia (pesu 30 astetta.)